61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel

Trabzon basını ile bir tanışma toplantısı düzenleyen Trabzonlu yöneticilerden Yılmaz Büyükaydın, Mustafa Hacıkerimoğlu bilgi alışverişinde bulundu. Basınm mensublarıyla sohbet eden Hacıkerimoğlu; "Biz sizi dinlemeye geldik, siz ne görüyorsunuz, neler eksik ve neler daha iyi yapılabilir? Hem kendi durumumuz hem Türk Futbolu ile alakalı düşüncelerini dinlemeye geldik" şeklinde konuştu. 

Hacıkerimoğlu'ndan sonra sözü alan Büyükaydın; "Biz bu göreve gelirken bize destek veren herkese teşekkür ederim. Mustafa beyle biz Trabzon'un evladıyız kulübümüze Türk futboluyla ilgili burdaki süreçte görev alarak elimizden geldiği kadar, düzgün adaletli bir sistem içerisinde ne kadar katkı verebiliyorsak onu vermek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. Sözlerine "çoğunuzla tanışıyoruz bazılarınızla yeni tanıştık sizlerle fikir alışverişinde bulunalım ve bizim yön aynamız olun. Sizler futbolun içinde olan insanlarsınız biz de üst kurulda Türk futboluyla ilgili bugün ki konumundan bir nebze daha ileri taşımak için görevlerde bulursak ne mutlu bize, bu görevi layıkıyla yapmak için elimizden geldiği kadar sürece devam edeceğiz. ;Bu konuda daha yeniyiz bazı konuları süreç içerisinde takip ederek vakıf olacağız ama ilkemiz ve önceliğimiz düzgün adaletli kararlarla beraber bu işlerin takipçisi olmaktır" diye devam etti. 

Düzenlenen toplantıda U21 Takımlarının kapanması gündeme gelirken konuyla ilgili Trabzonspor ve Fenerbahçe’nin uygulamaya karşı çıktığı ifade edildi. Önümüzdeki haftalarda konunun resmiyete kavuşacağı ifade edildi.
Trabzon altyapısının da gündeme geldiği toplantıda yaşanan sorunlar dile getirildi, BAL Liginin sistemi ile ilgili sorunlar yöneticilere iletilirken konunun takipçisi olacaklarını basın mensuplarına bildirdi.
Daha sonra basın mensupları TFF yöneticileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.