61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon Gazeteciler Cemiyeti, belki de tarihinde bir ilki gerçekleştirerek yeni üyelerini onurlandırdı. TGC, yönetimi son Genel Kurulun ardından, üyelik başvurusunda bulunan ve durumları incelenerek kriterleri uyan basın mensuplarını üye yaptıktan sonra bugün de anlamlı bir organizasyona imza attı. TGC Yönetimi, yeni üye olan basın mensuplarını  onurlandırmak için 1461 Cafe’de bir organizasyon düzenledi. Yemekli organizasyonda yeni üyeler, TGC Yönetimi, Denetim ve Disiplin Kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Sohbet şeklinde geçen yemeğin ardından yeni üyelere TGC’nin rozeti taktim edildi.



Burada konuşan TGC Başkanı Yusuf Turgut, “En iyisini ortaya koymak zorundasınız mükemmeli de elde etmek zorundasınız. Gazetecilikte rekabette yükselir diyoruz. Zengin bir çeşitliliğe sahibiz her meslektaşımızın işi dikkate değer ve takdire şayandır. Genç gazetecilere tavsiyem toplumun içinde kalın kitaplara mutlaka zaman ayırın. Sizleri tebrik ediyorum. Her zaman fark yaratan olun çalısın mutlaka ikinci bir lisan için mücadele edin. Ulusal düzeyde iş başaracak iş başaracak arkadaşlarımızı görmek mutluluk vermektedir” dedi.
61saat.com İmtiyaz Sahibi Erhan Esaspehlivan, Yayın Danışmanı Ali Savaş, Teknik Tasarlama ve Reklam Sorumlusu Tayfun Çöpçü ve Spor Şefi Hasan Tüncel’de TGC’nin üyeleri arasında yer aldı.