Trabzon yeni bir mekana daha kavuştu. Şık dekorasyonu, dünya kahveleri, pastalar, çay, çikolata çeşitleri, soğuk içecekler, meyve kokteylleri ve daha çok sayıda ürünlerin yer aldığı The Middle Coffee Trabzon’un Beşirli Mahallesi Ekopark karşısında hizmete girdi. The Middle Coffee’nin açılış kurdelesini Ak Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, işyeri ortakları genç girişimciler Furkan Öztürk, Fatih Öztürk, Cengiz Öztürk, Yusuf Salih Doğan, işadamları ve çok sayıda davetli birlikte kestiler. 

YENİ BİR SOLUK 
Açılış töreninde ortaklar adına konuşan Furkan Öztürk Trabzon’a yeni bir soluk getirecek işyerinde birbirinden güzel tadları Trabzon’un hizmetine sunduklarını belirterek ‘Şehrimizde sınırları zorlayarak alışılagelmişin dışında bir konsept çalıştık ve gerçekten tamamladığımızda çok güzel çok değişik bir mekan kazandırmanın mutluluğunu yaşadık. Trabzon her şeyin en iyisine layık bir şehir. Biz de bu bilinçle The Middle Coffee’yi açmanın heyecanını açılışımı onurlandıran değerli dostlarımızla yaşıyoruz. Şehrimize hayırlı olsun. Dilerim Trabzon halkına en iyi hizmeti en kaliteli şekilde verebiliriz. Çok farklı bir menü ve farklı bir konsept tüm şehrimizin insanlarını kafemize bekliyoruz geldiklerinde gerçekten Trabzon böyle bir mekana hak ediyordu diyeceklerdir. 

TRABZON’A HAYIRLI OLSUN 
Açılış kurdelesini kesen ve mekanı çok beğendiğini ifade eden Ak Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar’da Trabzon’un böyle kaliteli mekanlara ihtiyacı olduğunu ifade ederek şunları söyledi: Şehrimizde her gün yeni bir mekan yeni bir sektör yeni girişimciler yeni ufuklara yelken açıyor. Dört arkadaşımız burada gerçekten çok değişik çok farklı herkesin geldiği zaman memnun kalabileceğini düşündüğüm bir mekanı hizmete açtılar. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum mekanın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Allah bol kazançlar hayırlı kazançlar nasip etsin. Davetliler açılış kurdelesi kesildikten sonra The Middle Coffee’yi gezerek zengin menüden beğendikleri ürünlerin tadına baktılar.