TILSIM Uluslararası Sanat Derneği Başkanı Songül Kartal dernek üyeleri ile Akdeniz Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç.Dr.Mehmet AliEroğlu'nun davetlisi olarak Gürcistan Tiflis İvane Javakhişvili Devlet Üniversitesinde katıldığı ''5. Uluslararası Türk Kültür ve Sanatlarını
Tanıtma Çalıştayı ve Sempozyumu''nda sergi,workshop ve bildirilerle ebru,filografi,tezhip ve yağlı boya alanında workshoplarla katkıda bulunuldu.

Dernek Başkanı Ebru Sanatçısı Songül Kartal ve dernek üyeleri;Ali Çelenk,Orozobek Salmoorbekov- ebru, Ayşegül Kartal filografi ;Yavuz Sarı,Zehra Beder tezhip ;Melike Kazaz yağlı boya workshopta TILSIM Derneğini temsil ettiler. Türkiye'nin Tiflis Büyükelçisi Sayın Fatma Ceren Yazgan,Tiflis Yunus Emre Enstitüsü Müdürlüğü, İvana Javakhisvli Devlet Üniversitesi yetkilileri;Prof. Dr. Levan Silagadze, Lela Geleishvili, Nana Janashia açılışta bulundular. Kartal; Tiflis İvane Javakhisvili Üniversitesinin 100. kutlamalarında yer aldıkları için çok mutlu olduklarını,çalıştayın ; sergi,workshop ve bildirilerle çok verimli geçtiğini dile getirerek;önümüzdeki sezonda bu yıl içinde derneğin başka çalıştay ve projelerle sanata katkı yapmaya devam edeceklerini  ifade etti.