Trabzon Turizm İşletmecileri ve Seyahat Acenteleri Derneği (TİSAD) 2. Olağan Genel Kurulunu yaparken mevcut başkan Murat Çavga, yeniden başkan seçildi. 

Yapılan Genel Kurul sonrasında yazılı bir açıklama yapan Çavga, “Genel Kurula katılarak derneğimize dolayısıyla sektörümüze sahip çıkma iradesi gösteren bütün meslektaşlarıma ve derneğimizin bu güne gelmesinde emeği olan tüm üye ve yönetici arkadaşlarıma  canı gönülden teşekkür ederim.

Bundan sonraki süreçte bölge turizmine ne kazandırabilirizin mücadelesini vereceğiz?  Bu mücadeleyi Yönetim kurulumuz, üyelerimizin ve  Trabzon’daki turizm duayenlerinden oluşturacağımız danışma kurulumuz ile birlikte vereceğiz
Geçmişten bugüne kadar, yaşanan çekişmelerin, ötekileştirmelerin, gereksiz rekabetlerin sektörümüze bir fayda sağlamadığı gibi, sektörümüzü geriye götürdüğü de hepimizin malumudur” ifadelerini kullandı. 

Çavga, sözlerine şu şekilde devam etti: 
“TİSAD Yönetim Kurulu olarak Sektörümüze hep birlikte sahip çıkarak, kimsenin kimseyi ötekileştirmesine fırsat vermeden, bir bütünlük içerisinde, gerginliklerin ve kısır çekişmelerin içerisinde bulunmadan, bölge turizmi faydasına çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Yapılan genel kurulda üyelerimizin tekrardan desteklerini aldık. meslektaşlarımızın katkıları ve bizlere olan inançları ile çalışmalarımıza heyecan ile kaldığımız yerden  devam edeceğiz. Bu heyecanı ve umutları devam ettirebilmemiz, üyelerimizin bize olan destek ve eleştirileri sayesinde gerçekleşecektir” 

MURAT ÇAVGA
TİSAD (TURİZM İŞLETMECİLERİ VE SEYAHAT ACENTALARI DERNEĞİ)
YÖNETİM KURULU LİSTESİ (ASIL)                                                                     
1.      MURAT ÇAVGA
2.      MUSTAFA KEMAL ŞAHİN
3.      ALİ KAHRAMAN
4.      METİN İNAN
5.      MEHMET AKTÜRK
YÖNETİM KURULU LİSTESİ (YEDEK)                                                                     
1.      UĞUR ALKURT
2.      BARIŞ ÇUVALCI
3.      YAŞAR AKYÜZ
4.      CAN ÜLKEROĞLU
5.      KENAN ERDEN
DENETİM KURULU  LİSTESİ  (ASIL)                                    
1.      SELİM YAVUZYILMAZ 
2.      HÜSEYİN GÜL
3.    NECATİ HELLAÇ
DENETİM KURULU LİSTESİ  (YEDEK)                                    
1.      ENDER DURMUŞ
2.      ŞÜKÜR YASİN AKYÜZ
                  3,   CEMİL CALAP