Dünya çapında 100’den fazla ülkeden 1600’ün üzerinde katılımcının yer aldığı Shot Show’18 de ateşli silahlar, mühimmatlar, askeri araçlar, avcılık, atıcılık ve atış aksesuarları gibi birçok ürün sergilenirdi. 45’ ülkeye ihracat yapan TİSAŞ, mevcut ürünlerinin yanı sıra üretim gamına yeni eklediği 7,62x51mm ve 5,56x45mm kalibrelerindeki ZPT 762 ve ZPT 556 Piyade Tüfeklerini de ilk kez bu fuarda müşterileriyle paylaştı.
Fuara yönelik bir değerlendirme yapan TİSAŞ    dış ticared sorumlusu Ayça Okumuş ;fuarın üretici-bayi buluşmasına önem verdiğini ve böylece her iki tarafa da fayda sağladığını, bunun yanında bu işe gönül vermiş olan silah severler için de iyi bir buluşma noktası olduğunu hatırlattı.


Okumuş bu buluşmanın çok yararlı geçtiğini belirterek; 
“Gerek Amerika’da ve gerekse diğer ülkelerdeki müşterilerimiz ve tedarikçilerimizle karşılıklı görüş alış-verişinde bulunarak gelecek dönemlere ait yeni projeler üzerinde görüştük. Bu müşterilerimizle zaten uzun bir birlikteliğimiz vardı. Bundan dolayı sektöre nasıl fayda sağlayabileceğimizi ve müşteri isteklerine yönelik farklı ne tür çalışmalar yapabileceğimizi birlikte değerlendirdik. Ülkemizin savunma sanayindeki atılımını ve gücünü firmamızın kalitesi ile birleştirerek nasıl daha fazla ülkeye ihracat yapabiliriz sorusuna birlikte cevap aradık. Bunlara ilave olarak henüz yer almadığımız ülkelere yönelik yeni partner arayışlarımız oldu.

Görüşmelerimiz halen devam ediyor. Birbirimizi tanıdıkça Zigana markasının daha fazla ülkede müşterilerimizin beğenisine sunulmasını, kolluk kuvvetlerinin ürünlerimizi kullanılmasını sağlayacağız. Ayrıca yaklaşık 2 yıldır süren Ar-Ge çalışmaları neticesinde ürün gamına yeni dahil ettiğimiz Zigana Piyade Tüfeği (ZPT)’ni de tüm müşterilerimizle paylaşarak sektördeki varlığımızı daha da güçlendirdik. Amacımız savunma sanayinde “Türk malı” olgusunu daha fazla kitlelere ulaştırmak. Bu konuda gerek mevcut müşterilerimiz ve gerekse birlikte çalışabilme isteğinde bulunan yeni firmalarla detaylı görüş alışverişinde bulunduk. 2018 yılının TİSAŞ için hem tabanca hem de piyade tüfeği konusunda yoğun bir yıl olacağını düşünüyorum. Bu konuda zaten yeni yatırım çalışmalarımız da vardı” şeklinde konuştu.