TİSKİ Genel Müdürü Tekataş, Düzköy’de ilk olarak Kaymakam Yasin Akgül ve Düzköy Belediye Başkanı Yılmaz Ankara’yı makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu. 

Ziyaretlerinin ardından Düzköy ilçesinin mahalle muhtarları ile istişare toplantısı gerçekleştiren Tekataş, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun talimatıyla Büyükşehir Belediyesinin tüm üst düzey yetkililerinin telefon numaralarını Düzköy’ün mahalle muhtarlarına teslim etti. Mahalle muhtarlarını belediyenin bir parçası olarak gördüklerini kaydeden Tekataş, muhtarlardan mahallelerinin sorunlarını Büyükşehir Belediyesinin ilgili yetkililerine mutlaka bildirmelerini istedi. 

Düzköy’de devam eden ve proje aşamasında olan yatırımlarla ilgili olarak muhtarlarla görüş alışverişinde bulunan Genel Müdür Tekataş, mahallelerin içme suyu ve kanalizasyon alanlarındaki sorun, talep ve önerilerini muhtarlardan dinledi. TİSKİ Genel Müdürlüğünün Düzköy’de önemli projeleri sahaya tatbik etmekte olduğunu kaydeden Tekataş, birlikte yönetim anlayışı ile çalışmayı çok önemsediklerini dile getirdi. 

Muhtarlarla gerçekleştirdiği istişare toplantısının ardından ilçenin Çayırbağı Mahallesi’ne geçen TİSKİ Genel Müdürü Tekataş, yapımı devam eden içme suyu çalışmalarını yerinde inceledi.