Trabzon Müzik ve Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği de ‘Bahara Merhaba’ isimli konserini yakın zamanda kaybettikleri arkadaşları İbrahim Uzun’a ithaf ederek sezona nokta koydu. Şef Gürsel Tahmaz yönetimindeki THM Topluluğu birbirinden güzel türküler seslendirerek izleyenlere keyifli bir gece yaşattı.

Ortahisar Belediyesi Çok Amaçlı Salon’da gerçekleşen konseri çok sayıda davetli izledi. Şebnem Tahmaz’ın sunduğu, sinevizyondan merhum İbrahim Uzun’un seslendirdiği bir türküyle başlayan program daha sonra korist ve solistlerin söylediği türkülerle devam etti.  Programda ayrıca Mustafa Çetinkaya, Salih Gömleksiz, Kaniye Çepni, Aydın Bayraktar, İsmail Demir, Şebnem Tahmaz, Fatma Adanur, İnanç Tahmaz, Osman Konak ve Osman Keskin de solist olarak sahne aldılar.

Programın sonunda gecenin mimarı koro şefi Gürsel Tahmaz’a ve başarılı sunumu ile geceye renk katan Şebnem Tahmaz’a derneğin onursal başkanı Arif Özaytekin, dernek başkanı Fethi Yılmaz ve konuklar arasında bulunan ve hiçbir derneğin konserini es geçmeyen Trabzonspor eski başkanlarından Ahmet Celal Ataman tarafından çiçek takdim edildi.