Trabzon Ekonomisine Değer Katanlar Ödül Töreni için Trabzon’a gelen TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, havalimanında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanı M. Şadan Eren, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, TTSO yönetim kurulu üyeleri, İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri, bölge oda-borsa başkanları tarafından karşılandı.

VALİ USTAOĞLU’NU ZİYARET

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberinde başkanlar, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nu makamında ziyaret etti. Hisarcıklıoğlu Vali Ustaoğlu’na TOBB tarafından bastırılan Dede Korkut kitabını hediye ederken, Ustaoğlu da konuğuna Trabzon işi gümüş işlemeli tespih hediye etti.

HİSARCIKLIOĞLU ATATÜRK KÖŞKÜ’NÜ ZİYARET ETTİ

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, daha sonra Trabzon’un Soğuksu mevkiinde bulunan Atatürk Köşkü’nü ziyaret etti. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Trabzon’u ziyaretinde konakladığı ve mal varlığını Türk Milletine bağışlama kararı aldığı tarihi köşkü gezen Hisarcıklıoğlu, beraberindeki oda-borsa başkanları ve vatandaşlarla hatıra fotoğrafları çektirdi.