61SAAT HABER SERVİSİ - 

YÖNETİME KIZDI, TRABZONSPOR’U CEZALANDIRDI
Bordo-Mavililerden 9.2 milyon TL tazminat alan Kafkas, Trabzonspor yönetiminin ödemenin daha daha uygun yöntemlerle yapılması isteğine red yanıtı vererek camianın büyük tepkisini çekti.
Trabzonspor’dan dönemin başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu tarafından hoş olmayan bir yöntemle gönderilen Kafkas’ın, Trabzonspor’u cezalandırır tavrı ise bu tepkilerin odak noktası… 

GİDİŞİ KADAR, GELİŞİ DE İLGİNÇ… 
Ancak Kafkas’ın, Trabzonspor’dan gönderilişi kadar, gelişi de bir hayli ilginç… 
Hatırlanacağı üzere Kafkas, Trabzonspor’ a, şimdi Milli Takımda beraber çalışacağı Şenol Güneş’in yerine gelmişti. Hatta o dönem Kafkas’ın Şenol Güneş, Trabzonspor’dan ayrılmadan, bordo-mavililerin yönetimiyle pazarlık masasına oturduğu da iddia edilmişti. 

TOLUNAY, GÜNEŞ’TEN DAHA ÖNCE TRABZON’A GELMİŞTİ.. 
 Süper Ligin 2012 / 13 Sezonunda Trabzonspor’un başında bulunan Şenol Güneş, 20 hafta oynanan Elazığspor karşılaşmasında bordo-mavililer 3 - 1 mağlup olunca istifa etmiş ve bir sonra ki maça da takımın başında Tolunay Kafkas, sahaya çıkmıştı. 
Şenol Güneş’in Trabzonspor’dan istifa ediş tarihi 27 Ocak 2013, Tolunay’ın Trabzonspor ile sözleşme imzalama tarihi ise 29 Ocak 2013..  
Bu nedenle de o dönem Şenol  Güneş  Trabzonspor’un başındayken, Tolunay Kafkas’ın Sadri Şener yönetimiyle pazarlık yaptığı iddia edilmiş ve takım Elazığ’dan Trabzon’a gelmeden Tolunay’ın Trabzon’a geldiği de bir söylenti olarak şehre yayılmıştı. 

MİLLİ TAKIMDA BERABER ÇALIŞACAKLAR MI?
 2013 yılında yolları kesişen iki teknik adam, şimdi ise Milli Takımlar çatısı altında beraber çalışacak olması ise bir hayli ilginç karşılanıyor…