Gümüşhane’nin Torul ilçesine bağlı Güvemli köyünden önceki gün terör örgütü mensuplarınca gasp edilen araç köye 35 kilometre uzaklıktaki başka bir köyde bugün uçurumdan yuvarlanmış halde bulundu. 
Önceki gün gece yarısı köye gitmek üzere Torul’dan yola çıkan C.Ü yönetimindeki 29 DA 955 plakalı hafif ticari aracın önünü, köye yakın bir noktada ellerinde uzun namlulu silahlarla kesen terör örgütü mensupları aracı gasp ederek, sürücü C.Ü ve araçtaki arkadaşları H.Ü ve C.Ü’yü indirerek yol kenarındaki ağaçlara bağlamıştı.
Olayın ardından aracı bulmak için Gümüşhane genelinde yapılan arama ve araştırma faaliyetlerinden bugün öğlene doğru Torul ilçesine bağlı Atalar köyünden gelen bir ihbarla sonuç alındı.
İhbarı değerlendiren güvenlik güçleri aracı Güvemli köyüne 35 kilometre mesafedeki Atalar köyünün Has Mahallesi mezrasından uçuruma yuvarlanmış halde buldu.
Gece aracın geçtiğini gören bir vatandaşın ertesi gün haberlerde aracı ve plakayı tanıması üzerine yaptığı ihbarla ortaya çıkan olayın ardından güvenlik güçleri bu kez kaçan teröristleri yakalamak için geniş çaplı operasyona başladı.
Bomba tuzaklanmış olabileceği şüphesiyle olay yeri inceleme ve bomba imha uzmanlarının inceleme yaptığı aracın hurdaya döndüğü gözlerden kaçmadı.