Satışları Trabzon’dan gerçekleştirilecek olan dünya devi artık Doğu Karadeniz’de hizmet vermeye hazır.

Açılış törenine Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Şaban Bülbül, TSGİAD Başkanı Rıdvan Olgun ve çok sayıda iş adamı ile davetliler katıldı.

TÜRKİYE’YE GÜVENİYORUZ

Açılışta konuşma yapan Alarko Carrier Grup Koordinatör Yardımcısı Haluk Ferizoğlu her şeye rağmen azimle iş yer açmaya devam edeceklerini belirterek, “Biz burada bulunmaktan arkadaşlarım ve şirketim adına son derece mutluyuz. Türkiye’de 250 bayi ve bir o kadar servisle hizmet veriyoruz. Bugün bunun çerinse yepyeni ve gerçekten başarılı olmuş ve bizimle başarılarının daha da artacağına inandığımız arkadaşlarımızla açmaktan gurur duyuyoruz. Gerçekten çok etkilendiğimiz olaylara rağmen biz azimle Türkiye’ye güveniyoruz ve bu tür iş yerlerini açmaya devam edeceğiz. İnşallah yüzümüz kara çıkmayacaktır” dedi.

ORTES BÜNYESİNDE AÇILDI

TSGİAD üyesi olan ORTES Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Şafak açılışta yaptığı açıklamada, “24 yıllık bir firma Ortes firmamızla hizmet veriyorduk. Şimdi de TOSHİBA’yı Trabzon’da hizmete açtık. TOSHİBA’nın Klima, VRF ve Isı pompaları ile çağın gerektirdiği ısıtma ve soğutma alanında ki yeni cihazlar artık Ortes Firması altında bölgenin hizmetinde olacak” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından kurdele keserek firmaya hayırlı kazançlar dilendi.