Uzun yıllar Ruhan Hayali yönetiminde ve Toyota Seçil ismiyle Trabzon'da hizmet veren Toyota Trabzon Bayii el değiştirdi. Toyata Plaza bundan sonra AYGROUP bünyesinde, Ayyıldız ismiyle hizmet verecek.

Satış işlemlerinin gerçekleşmesinin ardından, Toyota Plaza Ayyıldız'da hizmet vermeye kurban kesilerek başlandı. Dualar  eşliğinde gerçekleşen kurban kesimine AYGROUP Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Yıldız ve personel katıldı.

Toyota Plaza Ayyıldız Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Yıldız, Toyota’nın Trabzon’daki temsilcisi olarak hizmet vermekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi.
Toyota’nın temel felsefesinin “insana saygı” olduğunun altını çizen Yıldız, "Uzun yıllardan beri otomotiv sektörünün içerisinde yer alıyoruz. 15 yıldır Mitsubishi, 2.5 yıldır Volvo ve 2 yıldır da Mazda Trabzon bayiliklerini yürütüyoruz. Şimdi de şirket bünyemize Dünyanın lider otomobil üreticisi Toyota’nın Trabzon Bayiliğini kattık." dedi.
AYGROUP olarak temel hedeflerinin müşteri memnuniyeti olduğunu dile getiren Yıldız, "Bunun için uzman ekibimizle tüm gayretimizi, yeteneklerimizi ve mesaimizi bu yolda harcıyoruz. Otomotiv sektöründeki tecrübemizi, bundan sonra da Toyota kalitesini tercih edenlere aktarmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

TOYOTA AYYILDIZ TEKNİK BİLGİLER

Toyota’nın 3S Plaza konseptine uygun olarak, satış, servis ve yedek parça hizmeti verecek olan Toyota Plaza Ayyıldız, 420 m2’si servis ve 325 m2’si showroom olan 1.140 m2’lik kapalı ve 1.500 m2’lik açık alana sahip. Toyota Plaza Ayyıldız’da satış ve satış sonrası hizmetler için 30 kişilik uzman bir ekip bulunuyor.