20-23 Nisan tarihleri arasında Toyota Plaza SEÇİL’e gelen çocuklar için çok renkli hediyeler hazırlanırken, anne babalar da Toyota modellerini test edebilecek. Auris karakterlerinin yer aldığı Auris standının önünde neşeli aile fotoğrafı çekip “Ailem” konulu şiir yazarak Toyota’nın Facebook sayfasına yükleyenler arasından 10 kişi iPad kazanabilecek.

Toyota Plaza SEÇİL artık gelenekselleşen “23 Nisan Toyota Çocuk Şenliği ve Test Sürüş Günleri” için 20-23 Nisan tarihleri arasında ile tüm çocukları ve ebeveynlerini davet ediyor. 23 Nisan Toyota Çocuk Şenliği ve Test Sürüş Günleri çerçevesinde Trabzon Toyota Plaza SEÇİL’i ziyaret edecek çocuklara boyama kitabı, boyölçer, balon, şakşak ve boya kalemleri hediye edilirken, ebeveynler Toyota modellerini test edebilecek. Auris karakterlerinin yer aldığı Auris standında çekilen neşeli aile fotoğrafları ile “Ailem” konulu yazdıkları şiiri en geç 28 Nisan’a kadar Facebook Toyota Türkiye sayfasındaki Toyota Çocuk Şenliği 2013 uygulamasına yükleyenler 10 adet iPad’ten birini kazanma şansına sahip olacaklar. Jüri değerlendirmesi sonucu en güzel 10 şiir belirlenecek ve kazananlar 9 Mayıs günü Toyota Türkiye Faceboook sayfasında ilan edilecek.

TOYOTAPLAZA SEÇİL GENEL MÜDÜRÜ HASAN KAMİL HAYALİ çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladığını,çocuklarımızın bayramı coşkulu bir şekilde kutlaması için Toyota Plaza seçil  Çocuk Şenliği’ne bütün çocukları beklediğini,Ayrıca Çocuklar bayramlarını eğlenceli bir şekilde kutlarken, ebeveynleri de Toyota Plaza seçil’de Toyota modellerini test edip,Toyota teknolojisini yakından tanıma fırsatı bulabilirler şeklinde konuştu.