Toyota Plaza Seçil’e "23 Nisan Toyota Çocuk Şenliği ve Test Sürüş Günleri" için gelenler arasından Recep Öksüz ve Elif Kasımoğlu Toyota'dan mini akülü otomobil kazandılar. 
23-27 Nisan tarihleri arasında Toyota Plaza Seçil’e gelen çocuklar, hazırlanan özel parkurda akülü mini araçlar ile test sürüşü gerçekleştirmişler ardından telefonlarına gelen şifre ile 30 Nisan - 7 Mayıs tarihlerinde 'toyota.com.tr'de düzenlenen "Corolla Video Puzzle" yarışmasına 18 yaşından büyük aile fertlerinin katılmalarını sağlamışlardı. Yarışmayı en hızlı süre içinde bitiren Trabzon’'lu Recep Öksüz ve Elif Kasımoğlu çocukları için mini akülü otomobile sahip oldu.
Trabzon'lu şanslı çocuklara mini akülü otomobilleri ebeveynleri ile birlikte Toyota Plaza Seçil'de düzenlenen törenle birlikte ödül sahibi Recep Öksüz’e hediyesi teslim edildi. Toyota Plaza Seçil Genel Müdürü Hasan Kamil Hayali, “Toyota Plaza Seçil’de her yıl coskuyla kutlanan 23 Nisan etkinliğinde test sürüşüne katılıp corolla puzzle yarışmasını en hızlı sürede bitirip akülü araç kazanan Recep Öksüz ve Elif Kasımoğlu’na teşekkürlerimizi sunarım’ dedi.
Hayali, önümüzdeki yıllarda da 23 Nisan etkinliklerinin devam edeceğini, tüm çocukları ve ailelerini Toyota Plaza Seçil’e beklediklerini de sözlerine ekledi.