61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon, mevcut sanayi sitelerine bir yenisi daha ekleniyor. Bu kez yapılacak Sanayi Sitesi, Trabzon’un Yomra İlçesinde olacak.
Yomra Belediyesi ve  Varlıbaş Holding tarafından yapılacak Sanayi Sitesinin tanıtım toplantısı 7 Şubat’ta Novotel’de saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Varlıbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş ve Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nun da katılacağı toplantıya şehirden bir çok kesimin büyük ilgisi hakim.
Konuyla ilgili Başkan Sağıroğlu, daha önce yaptığı açıklamalarda sanayi sitesinin bölgeye büyük katkı sağlayacağını ifade etmişti.

Başkan Sağıroğlu, “Özdil-Gümüşhane grup yolunda bulunan kendi arazisine sanayi alanı ve imalathane yapacak. Bu sadece ilçemizin değil, bölgemizin ihtiyacı. Burada hem imalat yapılacak hem de istihdam elde edilecek. Kendisine ilçemize kazandıracağı yatırımlar için çok teşekkür ediyorum. Biz Yomra Belediyesi olarak her zaman yatırımcımızın yanındayız. Yomra’mıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Varlıbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş ise, 45-50 dönümlük bir arazi üzerine imalathane ve sanayi alanı projelerinin olduğunu belirterek, “Yomra ilçemizde daha önce bir projemizi hayata geçirememiştik. Sürekli gelişim içerisinde büyüyen Yomra’mıza bir yatırım kazandırmak istiyoruz. Yetkili arkadaşlarımız arazimiz üzerinde gerekli incelemeleri yaparak bir çalışma yürütecek. En kısa zamanda da yatırımımızın temelini atmak istiyoruz” ifadelerini kullanmıştı.