Trabzon'a acı haber Amasya'dan geldi. 

Trabzon'dan İstanbul'a gitmekte olan Oflu Turan ailesinin içinde bulunduğu otomobil tır ile çarpıştı. Feci kazada MHP Ortahisar Grup Başkanı Davut Çakıoğlu'nun yakınları olan aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti. 

Kaza, Gümüşhacıköy İlçe Jandarma Komutanlığı önünde, yapım çalışmaları nedeniyle tek şeritten trafik akışı sağlanan yolda meydana geldi. Trabzon'dan gelip, İstanbul istikametine gitmekte olan Orhan Turan yönetimindeki 34 ZR 2258 plakalı otomobil, iddiaya göre yağan yağmurun da etkisiyle yolda kaymaya başladı. Otomobil, karşı yönden gelen Yahya Mırız yönetimindeki 34 FC 2567 plakalı TIR ile çarpıştı.

Kazada çarpışmanın etkisiyle hurda yığınına dönen otomobil içerisindeki sürücü Orhan Turan, annesi Fatıma, eşi Hülya ve oğlu Nazım Turan olay yerinde hayatını kaybetti. Ölenlerin cenazeleri bedenleri Gümüşhacıköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. TIR şoförünün gözaltına alındığı kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kazada hayatını kaybedenlerin yakın akrabası olan ve acı haber ile yıkılan MHP Ortahisar Belediyesi Meclis Grup Başkanı Davut Çakıroğlu ve akrabaları, cenazeleri teslim almak üzere Amasya'ya gittikleri öğrenildi.