61SAAT HABER SERVİSİ - KTÜ İşletme ve Ekonomi Kulübü bu yıl 9.’sü düzenlenen Medya Ödül Gecesi, 22 Şubat Perşembe saat 18:00’da Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde yapılacak. Bir çok ünlü ismin geleceği ödül gecesi ile ilgili bugün Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya, Kulüp Başkanı İrem Dilek, Başkan yardımcısı Nurcan Şahinoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Ayşenur Sezgin, Furkan Acartürk ve Buket Demir katıldı.

Ünlülerin akın edeceği geceyle ilgili Başkan İrem Dilek, “KTÜ’ nün en aktif öğrenci topluluğu olan kulübümüzün geleneksel hale getirdiği ödül gecesi töreni bu yılda adından çokça söz ettirecek ve bu etkinlik sizlerin katkılarıyla daha da güzelleşecektir” dedi.

Dilek, “Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü olarak KTÜ Medya Ödülleri Gecesinin 9.sunu 22 Şubat Perşembe günü saat 18.00 da Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştireceğiz. Amacımız , Karadeniz’in incisi Trabzon ile üniversite arasında köprü kurmak ve üniversite öğrencileri ile şehri bir bütün haline getirmektir.

KTÜ’ nün adını sadece bölgede değil, tüm Türkiye’ye duyurarak marka şehir olan Trabzon ’nun tanıtımına katkı sağlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Toplamda 1.6 milyon oyun kullanıldığı geceyle geçmiş yıllardan bir çok ünlü ismin katıldığını hatırlatan Dilek, “Toplamda 1.602.214 oylamayla ,’ www.iekodulgecesi.com ‘ sitesindeki anket ile ‘ yılın enlerini ‘ belirledik. Bu yılda her zaman olduğu gibi rekor bir katılım gösterildi. Bu rakamlara ulaşmamız öncelikle kulübümüz sonrasında KTÜ ve Trabzon için çok sevindirici bir durumdur.

Geçmiş yıllarda Atiye , Aydın Kurtoğlu , Hazal Filiz Küçükköse , Kadir İnanır , Evrim Akın , Alişan ,Erkan Petekkaya, Alper Kul ,Aylin Kontante , Hande Erçel , Berk Atan , Toygar Işıklı gibi ünlülerin ağırlandığı gecede , bu yılda 38 farklı kategoride ödül verilecektir” dedi.

Dilek, ödül gecesinin sunuculuğunu Ümit Erdim’in yapacağını belirtirken Birce Akay, Bensu Soral gibi bir çok ünlü ismin katılacağını kaydederken, “Ödül gecemizin sunuculuğunu herkesçe tanınan ve sevilen oyuncu ve sunucu Ümit Erdim gerçekleştirecektir. Gecede Birce Akalay, İbrahim Çelikkol , Bensu Soral , Aytaç Şaşmaz , Miray Daner , Reynmen ,Demet Sabancı Çetindoğan , Uğur Etiler , Ece Mumay ve daha fazla ünlüyü bir anda bu muhteşem gecede görebileceksiniz” diye konuştu.