61SAAT HABER MERKEZİ Haydar Revi Başkanlığında göreve getirilen AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu’nun çiçeği burnundaki yeni yönetimi, Ankara’ya çıkarma yaptı.

Revi’nin her yeni yönetim kurulu oluştuğunda gerçekleştirdiği bu nezaket ve tanışma ziyaretinde 50 kişilik il yönetim kurulunun 46’sı ile birlikte, Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali ve Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu da yer aldı.

Ankara ziyaretinin ilk durağı ülkenin en önemli bakanlığının başındaki isim olan Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu oldu.

Ankara ziyareti ile ilgili konuşan Revi, ‘Türkiye’nin gücüne güç katan başkentteki Ak Parti kadroları ile yeni yönetimimizi tanıştırmak, kaynaştırmak hep birlikte Türkiyeyiz diyerek yola çıkmak istedik.

Yönetim kurulu üyelerimiz iye birlikte Sayın Bakanlarımızı ve milletvekillerimiz ile TBMM’yi ziyaret edip, Türkiye’nin T’si olan Trabzon’un ak kadroları ile Ankara’da bir buluşma gerçekleştireceğiz.

Bu tür ziyaretlerin  gerek yöneticilerimiz gerek sed Ankara’daki bakanlarımız ve vekillerimiz açısından öneminin büyük olduğunu düşünüyorum’ ifadelerini kullandı.