61SAAT HABER SERVİSİ - ÖZEL HABER -  Yaşanan bu süreci Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Erhan Nadir 61saat’e değerlendirdi. 
"Şu anda bu süreç biliyorsunuz, genelde olabilecek organize sonlar” diyerek konuşmasına başlayan Nadir, "Yeni gelen belediye başkanı kendi ekibiyle beraber çalışmak ister her zaman. Ama bu süreçle ilgili İl Başkanlığımız ve Büyükşehir Belediye Başkanlığımız istişare halinde bildiğim kadarıyla. Onlar kendi açılarından bunu değerlendiriyorlar” dedi. 

KENDİ EKİBİYLE ÇALIŞMA YAPMASI KADAR… 
Zorluoğlu’nun kendi ekibiyle çalışma isteğinin doğal olduğuna dikkat çeken Nadir, "Kendi ekibiyle çalışacak. Çünkü vatandaş yani Trabzon halkı, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Murat Zorluoğlu’na yetkiyi verdi. Dolayısıyla bunun karşılığında Trabzon’a hizmet beklemektedir. Bu hizmetlerin devamı açısından, hızlılığı açısından Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanının kendi ekibiyle çalışma yapması kadar doğal bir şey olmaması lazım. 

İSTİŞARE EDİYORLAR
 Tabi istişare ediyorlardır. Bildiğim kadarıyla İl Yönetimiyle, il Başkanıyla beraber sürekli istişare halinde. Bu tür spekülasyonlar, etrafta çocuk şişirilen olaylardır. Bunları aklı selim, Trabzon’un menfaatleri açısından değerlendirmekte fayda var. Çokda bu işleri büyütmemek lazım diye düşünüyorum” diye konuştu.