AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Günnar mesajında şu ifadelere yer verdi: “Toplumsal yaşamın önemli günlerinden olan bir bayramı daha, huzur ve güven içerisinde karşılamanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayarak "Kurban Bayramı'nın; Türk milleti, İslam dünyası ve bütün insanlık için barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum.


Kurbanların kesildiği, fakirlerin gözetildiği, akrabaların, komşuların, arkadaşların hatırlandığı ve ziyaret edildiği bu kutlu günlerde, millet olarak birlik ve beraberlik içinde Kurban Bayramı'na kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Bayramlar; sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın, dargınlıkları aradan kaldırıp yeniden kucaklaşmanın, duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı günlerdir. Bayramlar, milli ve dini hislerimizi artıran, akrabalık bağlarını kuvvetlerinden, toplumsal hayatı canlandıran özel günlerdir. Huzur ve barışın egemen olduğu, bayramların, insanlık alemine, insanca yaşamak adına, yeni imkanlar getirmesini diliyorum.


Kardeşlik ve dostluk bağlarımızı güçlendiren, Kurban Bayramının, milletimize huzur, mutluluk getirmesi temennisi ile Trabzon halkının, milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik eder tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini Allah'tan niyaz ederim."