Türkiye Genelinde 81 İlde eş zamanlı yapılan kampanyayı Trabzon İl Kadın Kolları Meydan Parkında iki hafta boyunca devam ettirirken, İlçe Kadın Kolları da açtıkları stantlarla İlçelerinden kampanyaya destek sağladı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Azerbaycan’a destek kampanyası 6 Mayıs (bugün) itibarıyla sona erdi.

    AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Bahar AYVAZOĞLU yaptığı açıklama da,  Karabağ’da yıllardır yaşanan insanlık dramına bir kez daha dikkat çekmek amacıyla Azerbaycan Sivil Toplumun Gelişmesine Yardım Derneği’nin internet üzerinden başlattığı bu imza kampanyasına sımsıkı sarılarak destek verdik.

     Bir millet, iki devlet söylemleri çerçevesinde, kardeş Azerbaycan’ın yaşadığı her acı ve sıkıntıyı kendi yüreğimizde hissetmekteyiz. Ermenistan’ın yıllardır Türk’ün öz yurdu olan Karabağ’da yaptığı zulüm tüm dünya tarafından bilinmeli ve görülmelidir. Kadın Kolları olarak Bu kampanyanın Karabağ’ın yeniden gerçek sahibi olan Azerbaycan’a verilmesi noktasında son derece önem arz ettiğinin bilinciyle iki hafta meydan da ve İlçelerimiz de açtığımız Stantlarla bunu ortaya koyduk.

      Kampanya da bize destek veren ve yanımız da olan herkese minnettarız. Trabzon halkına hassasiyetlerinden dolayı AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı olarak ayrıca teşekkür ederim dedi.