61SAAT HABER SERVİSİ-

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’nin Artvin Koordinatörü olarak atanmasının ardından yeni il başkanının belirlenmesi için süreç devam ediyor.

İlk olarak Temayül yoklamasının yapıldığı AK Parti Trabzon İl Başkanlığı için, daha sonra Bölge Koordinatörü ve Rize Milletvekili Muhammet Avcı, Trabzon Milletvekilleri ile ikili görüşme gerçekleştirmişti. 

Trabzon İl Başkanlığı için bugün ise flaş bir gelişme yaşandı.

İSTANBUL'A ÇAĞRILDILAR
AK Parti Genel Merkezinin belirlenen adayları İstanbul’a çağırdığı öğrenildi. Adaylar burada Cumhurbaşkanı erdoğan ile görüşecek. 

Genel Merkez’de yapılacak istişare sonrasında belirlenen İl Başkan adayının yine adayların yanında açıklanacağı ifade edildi.

Diğer adaylara da, “Açıklanacak adayın” etrafında birleşip çalışmaları için tavsiyelerde bulunulacağı kaydedildi.

Öte yandan aday belirleme süreci devam eden AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığının, Genel Merkezin işaret edeceği adayın da yarın açıklanması bekleniyor. 

İstanbul Vahdettin Köşkü’ndeki konutta yapılacak görüşme öncesi Ak Parti Trabzon İl Başkan adayları bugün koronavirüs testi oldu.

Ak Parti Trabzon İl Başkan adayları yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek.

İŞTE ANKARA'YA ÇAĞRILAN İL BAŞKAN ADAYLARI!

Yılmaz Büyükaydın, Sezgin Mumcu, Hasan Dilekoğlu, Selahattin Çebi, Ömer Topaloğlu, Zeki Kavanoz

KORONAVİRÜS TESTİ OLDULAR...
İl Başkanı adayların bugün Koronavirüs testi olduğu, belirtilirken Cumhurbaşkanı Erdoan ile yarın İstanbul'da görüşecekleri öğrenildi.  Görüşmenin İstanbul Vahdettin Köşkü’ndeki konutunda gerçekleşeceği öğrenildi.