Yerel bir gazeteye konuşan Ak Parti Of İlçe Başkanı Terzioğlu, Trabzon Ak Parti il başkanlığına aday olduğunu söyledi. 

REVİ GÖREVDEYKEN DOĞRU OLMAZ
Kesinlikle bir niyeti olduğuna dikkat çeken Terzioğlu, “İl başkanımız görevdeyken çıkıp da adaylığımızı açıklamamız hem partimize hem il başkanımıza karşı doğru olmaz. Genel Merkezimiz il başkanımızla devam etmez ise ben il başkanlığına aday olduğumu açıklayacağım. İlk paylaştığım kişi Haydar Revi oldu. 12 yıllık bilgi birikimimiz var. Of gibi bir yerde siyaset yaptık. Geçen 9 yılın içerisinde baktığınızda hiçbir siyasi kaos yaşanmamıştır. Oyların arttığı bir ilçede ben inanıyorum ilde de faydalı olacağız. Gerek il teşkilatlarımızdan gerekse ilçe teşkilatlarımızdan bana destek olan arkadaşlarımız var. Biz milletin adamları olmaya talibiz. En önemlisi milletin dertleriyle dertlenebilmek” dedi.

TEMAYÜL BIRAKILMALI
Terzioğlu, şöyle devam etti: “Of’ta 11 aday adayı var. Biz sonuçta bir tane ilçe başkanı seçeceğiz. İstişareden çıkan arkadaşımız ilçe başkanı olacak. 11 tane adayımızla ilgili şu şunun adamıdır diye bir durum söz konusu değil. Bazıları temayüllerin neden dikkate alınmadığından şikayet ediyor. Temayülde teşkilat yanıltılabiliyor. Aslında temayülü bırakacaksın. Oy kullanacak arkadaşlarımız kendi takdiriyle müdahale edilmeden tamamen şeffaf şekilde oyladığı takdirde kesinlikle o teşkilat ilçeyi yanıltmaz.”

ÇOK GÖREV DÜŞÜYOR
Derdinin ‘bu bayrağın bizden yukarı taşınması’ olduğunu belirten Terzioğlu, “İlçemizde oylar yüzde 86’ya çıktı. Oyların yüzde 50’si Ak Parti üyesi. Bu yüzden seçilecek arkadaşımıza çok görev düşüyor. Çok çalışması gerekir. Kendi notlarımı da ilçe partimizde yapılan temayülde Zongukdak Milletvekili Polat Türkmen’e ilettim” şeklinde konuştu.