Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bu akşam bir inşaat firmasına ait malzeme deposunda çıkan yangın güçlükle kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları ise sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Yaylacık mahallesi Düzköy yolu üzerinde bu akşam saat 21.45 sıralarında bir inşaat firmasına ait malzeme deposunun arka kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın daha sonra depoya sıçrayarak büyüdü. Büyük maddi hasarın meydana geldiği yangını söndürmek için Trabzon ve Akçaabat Belediyesi'ne ait yaklaşık 10 itfaiye aracı ve onlarca itfaiye personeli seferber olurken, yangın 2 saat süren çalışmalar sonucu güçlükle kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları ise sürüyor.

Öte yandan yüz binlerce lira maddi hasarın olduğu yangında depo önünde park halinde bulunan bir kamyon da tamamen yanarak kül oldu.




ÖNCEKİ HABER...

Trabzon’un Akçaabat İlçesi Düzköy Yolu üzerinde Haçkalı Baba Camiinin bitiğinde Yaylacık Mahallesi’nde ki Sanayi Sitesi’nde Osman Seyis’e ait, Seyis Ticaret’in deposunda yangın çıktı.

Henüz neden çıktığı belirlemeyen yangında depo tamamen alev aldı. Seramik Hammaddesi bulunduğu ifade edilen yangın büyürken deponun önünde bulunan kamyonda alev aldı.

Akçaabat ve Trabzon Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın kontrol altına alınamayanca çevre ilçelerden de itfaiye ekipleri çağrılarak yangına müdahale ediliyor. Ancak bölgeye takviye olarak diğer illerden de itfaiye ekiplerinin çağrıldığı kaydedildi.

Yangın şuanda devam ederken kontrol altına alınmaya çalışılıyor.