61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler FETÖ / PDY Silahlı Terör Örgütüne yönelik yürütülen başarılı operasyonlarda 2 firari şahıstan biri Çorum’da biri ise Trabzon’da yakalandı. 
Bu şahıslardan FETÖ/ PDY Silahlı Terör Örgütü Trabzon ili Ana Mütevelli Sohbet Abisi olarak aranan N.T. isimli şahsın Çorum’da olduğu tespit edildi. Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Çorum İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile bağlantıya geçerek şahsın yakalanması için ortak operasyon yaptı. Yapılan operasyonda N.T. yakalanarak gözaltın alınırken ardından Trabzon’a getirildi. 
FETÖ / PDY şüphelisi olarak KHK ile ihraç edilen eski Yarbay A.A. ise Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Trabzon’da yakalanarak gözaltına alındı. 

DAHA ÖNCE GÖZALTINA ALINAN 20 KİŞİDEN... 
Her iki şahsında Trabzon Emniyet Müdürlüğünde işlemleri devam ederken daha önce yine FETÖ / PDY Kapsamında gözaltına alınan 20 şahıstan 6’sının mahkemece adli kontrol şartıyla  serbest bırakıldığı, 6’sının ise gözaltı işlemlerinin devam ettiği bildirildi. 
Aynı operasyonlarda gözaltına alınan 3 şahsın ise Bursa Giresun ve Ankara İl Emniyet Müdürlüklerine sevk edildiği bildirildi