Trabzon'un sevilen gazetecilerinden Trabzon Gazeteciler Cemiyeti eski başkanı Turgut Özdemir hayata gözlerini yumdu.

Edinilen ilk bilgilere göre Özdemir'in Trabzon'un Bahçecik'teki evinde vefat ettiği öğrenildi. Ölüm nedeninin henüz belli olmazken yakınları Özdemir'in evine gitti.

Gazetecilik mesleğinin duayenlerinden Trabzon Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı merhum Turgut Özdemir için bugün TGC önünde 13.30’da tören düzenlenecektir. Turgut Özdemir’in cenaze namazı ise ikindi namazına müteakip İskenderpaşa Camiinde kılınacaktır.

61saat ailesi olarak yakınlarına başsalığı dilerken acılı ailesine sabırlar dileriz.

Turgut Özdemir kimdir?

1958 yılında Trabzon’da doğan Turgut Özdemir, Fatih Eğitim Enstitüsü Sosyal Bilimler bölümünden mezun oldu. 1978 yılında yerel gazetelerde spor muhabiri olarak yazılar yazmaya başlayan Özdemir, gazetecilik kariyerine 1981 yılında Anadolu Ajansı Trabzon Bölge Müdürlüğü’nde foto muhabiri olarak devam etti. Anadolu Ajansı’nın Trabzon Bölge Müdürlüğü görevini de üstlenen Özdemir, 20 yıl kadar bu görevi sürdürdü.2001 yılında emekli olan Özdemir, uzun yıllar boyunca Karadeniz bölgesinde yaşanan her türlü gelişmeye ve olaya objektifiyle tanıklık etti. Geçtiğimiz dönem Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanlı’ğını yürüten Özdemir, evli ve 2 çocuk babasıdır.