TGC Başkanı Ersen Küçük, yardımcıları Hakan Yoloğlu, Ahmet Kanburoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Sorumlu yönetim kurulu üyesi Fatih Doğan tarafından karşılanan Başsavcı Tuncel, cemiyet yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette konuşan Başsavcı Hüseyin Tuncel, Trabzon basının güçlü, şeffaf ve hesap verebilirlilik açısından çok önemli işlevinin olduğunu kaydetti.  
Trabzon'un güzel bir kent olduğunu belirten Başsavcı Tuncel, tarihi ve turizm güzellikleriyle ön plana çıkan kentin; bu güzel dokusunun korunması gerektiğini, bazı eksikliklerin ise dile getirmesinin büyük önem taşıdığını dile getirdi.  

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük de, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Trabzon Gazeteciler Cemiyeti ve basını olarak her zaman yargı ile işbirliği içerisinde kentin sorunlarına ortak akılla çözüm aradık, aramaya da devam edeceğiz." diye konuştu.

TRABZON ÜLKÜ OCAKLARI DA ZİYARET ETTİ

Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanı Altan Şahin ve yönetim kurulu Trabzon Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. 

Gazetecilerin, toplumun bilgilenmesi noktasında önemli bir görev üstlendiklerini beilrten İl Ocak Başkanı Şahin; “Halkın gözü ve kulağı olan, zor şartlar altında bu görevi yürüten basın mensupları desteklenmeli ve onlara iyi çalışma koşulları sağlanmalıdır.Gerçeğe ulaşabilmek için elindeki tüm imkânları kullanan,alternatifler değerlendiren,lkeli,tarafsız ve bağımsız yayıncılığı prensip edinerek bilgi akışını sağlayan,Ülkemizin ve kentimizin sorunlarını kamuoyuna aktaran,mesai kavramı gözetmeksizin gece gündüz özveriyle çalışan basınımızın değerli temsilcilerine görevlerinde başarılar diliyorum. “dedi.
 
Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanı Altan Şahin  ziyarette göstermiş oldukları samimi, ilgi ve alakadan dolayı Cemiyet Başkanı Ersen Küçük'e teşekkürlerini iletti.