Gürcistan’ın Batum kentinde düzenlenen 13. Uluslararası Turizm ve Otel Ekipmanları Fuarı’nda Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) da bir stant açarak oda üyesi firmaların tanıtımını yaptı. Ayrıca Avrupa İşletmeler Ağı Trabzon tarafından organize edilen ikili iş görüşmeleri kapsamında Trabzonlu turizmciler yaklaşık 50 görüşme gerçekleştirdi.

13. Uluslararası Turizm ve Otel Ekipmanları Fuarı - EXPO Batumi Travel 2022, 13 – 15 Mayıs tarihleri arasında Batum Spor Sarayında gerçekleştirildi. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası da fuarda bir stant açarak oda üyesi turizm sektörü firmalarının tanıtımını gerçekleştirdi. Fuarda TTSO Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Özcan İlarslan ve meclis üyeleri de yer alarak standı ziyaret edenlerle yakından ilgilendi. TTSO standını ziyaret eden Acara Özerk Cumhuriyeti Meclis Başkanı David Gabaridze’ye TTSO yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Özcan İlarslan ve Meclis Üyesi Ahmet Aksu tarafından plaket takdim edildi.

EXPO Batumi Travel 2022 kapsamında Avrupa İşletmeler Ağı Trabzon tarafından ikili iş görüşmesi etkinliği de düzenlendi. Etkinlikte TTSO üyesi firmalar Gürcistan’daki sektör temsilcileriyle yaklaşık 50 iş görüşmesi gerçekleştirdi.