Trabzon Belediyesi, 14 köye ulaşımın sağlandığı Galyan Vadisi grup yolunu asfaltlattı. Atasu Belediye Başkanı Mustafa Köse, AK Parti Maçka İlçe Başkanı Koray Koçhan, Atasu AK Parti Belde Başkanı Musa Güler ve çevre köylerin muhtarları, çalışmanın ardından Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yapılan çalışmadan duydukları memnuniyeti ileten heyet, "Grup yolunun asfaltlanması bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Sayın başkanımıza bölgemize yaptığı ziyaretlerde sorunu aktarmış ve kendisinden çözüm için söz almıştık. Sağ olsunlar sözlerini yerine getirdiler. Galyan Vadisi halkının çilesi haline gelen grup yolunun asfaltlanması bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Kendilerine Galyan halkı adına teşekkür ediyoruz." dedi.

Başkan Gümrükçüoğlu da başkanların ve muhtarların bir araya gelerek topluca hareket etmesinin kendisi için ayrı bir motivasyon kaynağı olduğunu söyledi. Gümrükçüoğlu, şöyle konuştu: “Bizler, sizlerin yönlendirmesiyle vatandaşa hizmet götürüyor ve bundan da oldukça memnun oluyoruz. Bundan sonra da her zaman halkımız için çalışacak, ‘Halka hizmet Hak'ka hizmettir’ anlayışı içerisinde hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.”