Mesut Aydın'ın düzenlediği yemepe SGK Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan ,Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Seçimini açık ara kazanmayı başaran Ömer Hakan Usta ,Fırıncılar Odası Başkanı Davut İlik,Servisciler Odası Başkanı Tayyar Demir katıldı.Oda Başkanları Trabzon Berberler ve Kuaförler Odası Başkan Adayı Mesut Aydın'a başarı diledi.

Trabzon Berberler ve Kuaförler Odası Başkan Adayı Mesut Aydın , yemek öncesi bir konuşma yaptı. Konuşmasında “Şeçildiğimiz ilk dört yıl içinde Şimdiye kadar hiç yeri olmayan Berberler ve Kuaförler Odasına güzel yaşanabilir yer tahsis edeceğiz. Ayrıca Oda Üyelerinden kesinlikle Fiyat Tarifesi için Ücret almayacak” ifadelerini kullandı

HER YIL BİR KİŞİYİ UMREYE GÖNDERECEK

Trabzon Berberler ve Kuaförler Odası Başkan Adayı Mesut Aydın ,konuşmasında kendisinin Haç Farizasını kendi cebinden yerine getirdiğini Eski Başkanın ise Türkiye Berberler ve Kuaförler Odasının Parası ile Haç'a gittiğini ifade etti. Aydın ayrıca her Yıl Odaya kayıtlı bir üyeyide  kura ile Umre'ye göndereceğini söyledi.

HER BAYRAM BİR ARAYA GELECEĞİZ

Aydın “Eski Başkan Berber ve Kuaförlerimize telefon etmiş kazanırsa Zorlu Grand otelde onlara yemek ikram edecekmiş soruyorum size bugüne kadar 35 Yıldır hangi Bayramda hangi yeni yılda kime Yemek İkram etmişte biz duymamışız . Aydın size söz veriyorum size her yıl Bayram'da Ailelerimizle bir araya geleceğiz hemde Tüm Oda Üyeleri Aileleri ile birlikte Sera Gölü'nde Bir araya geleceğiz” dedi.

ESKİ BAŞKAN BİZDEN HABERDAR DEĞİL

Başkan Aydın daha sonra Berber ve Kuaför Odası üyelerine tek tek söz vererek sıkıntılarını anlatmalarını istedi. Söz alan Oda üyeleri dertlerini dile getirdiler Eski Başkanın yıllardır kendilerini arayıp sormadığını dertlerini dinlemediğini ayrıca Trabzon'da birçok kişinin izinsiz Ruhsatsız Kuaförlük ve Berberlik yaptığını ama bunlardan bir haber olduklarını ifade ettiler.

SEÇİM HAMAMİZADE İHSAN BEY'DE

Trabzon Berberler ve Kuaförler Odası Başkan Adayı Mesut Aydın Muhteşem Kalabalığa dseslenerek varmısınız 35 yıllık saltanatı yıkmaya ,kalablık hep bir ağzıdan varız dedi. Aydın Ozaman Gelin 09.01.2018 Salı Günü Saat 09.000'da sabah erkenden Sandıklara sahip çıkalım oyumuza sahip çıkalım Saltanatı yıkalım kendi Demokratik yönetimimizi kuralım dedi.