61SAAT HABER SERVİSİ - Edinilen bilgiye göre olay Trabzon Beşikdüzü T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda önceki meydana geldi. Saat 18:00 sıralarında “Kasten öldürme, Kasten Yaralama ve Kamu Malına Zarar Verme” suçundan hükümlü bulunan bir kişi “Kasten Öldürme, Ruhsatsız Ateşli Silahlarla Mermileri Satın Alma veya Bulundurma, Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer aletler hakkında kanuna muhalefet” suçundan hükümlü bulunan başka bir şahıs ile televizyon kumandası konusunda anlaşmazlık yaşadı. 


Yaşanan anlaşmazlık önce tartışmaya ardından ise kavgaya dönüştü. İki hükümlü bir birlerine tekme, tokat ve yumruk vurmak suretiyle hafif şekilde yaralarken araya girenlerde kavgadan nasibini aldı. 
Kavgayı ayırmak için araya giren “İftira ve Şantaj Suçlarından Hükümlü” bir kişi ile “Kasten Öldürme Suçundan Hükümlü” suçundan cezaevinde bulunan başka bir hükümlü de el ve yüz kısımlarından yaralandığı bildirildi. 
Yaralılar sevk edildikleri Vakfıkebir Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerinin ardından taburcu edilirken Cumhuriyet Savcılığının talimatı doğrultusunda Jandarma Komutanlığı olayla ilgili soruşturma başlattı.