61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde eski Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu döneminde yapılan Ali Şükrü Bey Kültür Merkezinin adı değişti.  Merkezin yeni adı ise Beşikdüzü Kültür Merkezi oldu.  Bu isim değişikliği iktidar partisinden sert eleştiriler alırken, CHP kanadında ise övgüyle karşılandı. 
AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, isim değişikliğini düzeltilmesini beklediklerini ifade ederek, “Trabzon’umuzun bağrından çıkan, asker, gazeteci, Osmanlı Meclis-i Mebusan 6. ve TBMMM 1. Dönem Milletvekilliği yapmış Ali Şükrü Beyin isminin Beşikdüzü’nde Kültür Merkezinden kaldırılmasın kabul edilemez. Sorumluları göreve davet ediyor, hatanın ivedilikle düzeltilmesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

CHP'DEN DESTEK GELDİ

İsim değişikliğine destek veren isim ise Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanı Turgay Şahin oldu. Şahin, “Trabzon'lu Sn vekiller A.Şükrü bey'in ismini Beşikdüzü kültür merkezinden indirenlerden hesap sormak yerine belediyelerden T.C. indirenlerden hesap sorsanız daha inandırıcı olurdu. Yeter artık bırakın hamaseti yakışmıyor…” ifadelerini kullandı. 
Bir başka paylaşımında ise Şahin, “Beşikdüzü belediye Başkanımız Sn. Ramis Uzun’un ilçedeki kültür merkezinden Ali Şükrü bey ismini kaldırması çok yerinde olmuştur, hiçbir güç ve hiçbir kişi Beşikdüzü ilçesinin isminin önüne geçemez. 



T.C.'Yİ KALDIRANIN...
Bu ülkenin neresine giderseniz gidin Beşikdüzü öğretmen okulundan bir mezun bulursunuz tüm ülkeye ilim irfan dağıtan bu güzide ilçemizin adının önüne başka bir isim hiçbir zaman eklenemez. 
Aklınız sıra bu konu üzerinden tertemiz bir belediye başkanına çamur atmaya kalkıyorsunuz. Siz yapışacak yaka arıyorsanız kalkınmasını tamamlamış adaletli bir parti iseniz belediyenin kapısından T.C yi kaldıranın, şehrin tek plajını, akua parkını canım tesisini Suriyelilere satanın, Beşikdağ’ını parsel parsel satanın, sırayı sahildeki otel arazisi ve terminal arazisine getirince ilçe halkının tepe taklak gönderdiği, belediyenin borcunu 5 yılda 17 Trilyon'dan 117 trilyon'a çıkartanın önce yakasına yapışacaksınız” şeklinde yaptı.