Karaca, Kaya’ya İl Başkanı Güzide Uzun’da eşlik ederken ilçe parti binasında Belediye Başkan Adayı Ramis Uzun, partililer ve İlçe Yönetim Kurulu ile bir araya gelindi. 
Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, burada yaptığı konuşmada “CHP demokrasiye inanan ve demokratik yollarla ilerleyen ve inançla yola çıkan bir partimizdir. Tartışmadan, konuşmadan asla sonuca varamayız. Bu yüzden ki partimizde zaman zaman böyle tartışmalar yaşanmaktadır. Bu sadece bizde değil her partide vardır. Sorun yoktur, çözüm vardır. Adayımız Ramis Uzun’dur.. Beşikdüzü CHP yönetiminde Başkan Tamer Aydın ve yönetim kurulu üyeleriyle görevinin başındadır” dedi. 
Genel Başkan Yardımcısı Karaca’da, “Beşikdüzü’ne geldiğimde gördüm ki Belediye Başkan adayımız sayın Ramis Uzun’a büyük ilgi ve destek var. Bu tablo beni çok gururlandırdı ve heyecanlandırdı. 31 Mart’tan sonra başkanımızı belediye makamında hayırlı olsun ziyaretine geleceğim” dedi. 
CHP İlçe Başkanı Tamer Aydın ise, “Birlik ve beraberliğimiz asla bozulmayacak. Küskünlüğümüz ve dargınlığımız yok. Ramis Uzun sadece CHP’nin adayı değil herkesin adayı ve başkanıdır. Kadın Kollarımızla, Gençlik Kollarımızla, İlçe Yönetimimizle, İl ve İlçe Teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Küskünlüğümüz ve dargınlığımız yok. Geçmiş olaylardan dolayı partimiz üzerinde bir yıpratma kampanyası başlatılmak istendi. Buna ne biz ne de halkımız ve seçmenimiz müsaade etmeyecektir. Beşikdüzü’nde partimizde kriz yok, çözüm ve sonuç var. Martın sonu bahar” dedi.