61SAAT HABER SERVİSİ - ÖZEL - Trabzon’da yeşili arttırmak için bir çok alanı değerlendiren Ortahisar Belediyesi, bu kapsamda Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Trabzon’da yapılan bir çok yatırımı da değerlendirmeye aldı.


Bu kapsamda, ilk olarak Kanuni Bulvarında park olabilecek alanları gündemine alan Ortahisar Belediyesi, Karayolları Genel Müdürlüğü ile konuyu görüşerek çözüme bağladı. 


Karayolları Genel Müdürü Trabzonlu Abdülkadir Uraloğlu ile görüşen Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç,  “Kanuni Bulvcarının biraz daha estetik görüntüye kavuşması için, belirlenen 2 alanda çalışma yaptık. Karayolları Genel Müdürümüze teşekkür ediyoruz. Bu alanların belediyemize tahsisini aldık. 2 ayrı alan için, ayrı ayrı park ve uygulama projeleri yaptık” dedi. 


BOZTEPE VİYADÜĞÜ...
Karayolları Genel Müdürü Uraloğlu ile Trabzon’da hala tartışmalara neden olan Boztepe viyadüğünü de görüştüklerini kaydeden Genç, “Boztepe’ye giren o viyadüğün olduğu alanın, hem kolonları, hem de zemini Genel Müdür bize devredeceğini söyledi. O alanları da hem yolun soğuk görüntüsünü ortadan kaldırmak, hem şehir estetiğine uygun hale getirmek,  hem de kullanabilecek alanlarda yeşile dönük yatırım yapmak ve halkımızın hizmetine sunmak amacındayız” dedi.