Trabzon Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan personellere huzurlu çalışma koşulları sunacağının sözünü veren Aksoy, şunları söyledi: “Biz bugüne kadar çalıştığımız tüm ortamlarda insanlarla, mesai arkadaşlarımızla her zaman büyük bir uyum içerisinde olmuşuzdur. Ailemizde, aile üyelerimize ne kadar saygı göstermişsek aynı saygıyı iş yerimizde ve çalıştığımız ortamlardaki insanlara da aynı yakınlığı, aynı samimiyeti göstermişizdir.

Benim en önemli özelliğim halden anlamaktır. İnsanlarımız çok değerli. Ben büyükşehir belediye başkanı olduğumda, belediyenin tüm personeli benim en yakın mesai arkadaşlarım olurlar. Hepsiyle büyük bir uyum içerisinde çalışırım. Hepsine en büyük saygıyı gösteririm. Onların sorunları benim sorunlarımdır. Birlikte çok iyi çalışmalar yapacağımıza yürekten inanıyorum. Onlar benim için çok değerlidirler. Ben onların hikayelerine inanıyor ve hikayelerine büyük saygı duyuyorum.

Büyükşehir belediye başkanlığını beraber çok iyi noktalara taşıyacağız. Bu anlamda geliştireceğimiz projelerle ve ortaya koyduğumuz projelerle de büyük bir zenginliği kısa sürede oluşturacağım. Oluşturduğum bu zenginlikten en büyük paydan, en başta çalışan personelimiz yararlanacaktır. Bir taraftan Büyükşehir Belediyesini çok güçlü bir kurum haline getirirken, çalışan personelimle beraber son derece uyumlu bir şekilde çalışmayı şeref sözü olarak veriyorum.

Tüm platformlarda, gerek belediye içindeki personelimizle, tüm toplumumuzla son derece samimi yaklaşımlar içerisinde olacağıma, insanların haklarını ve hukuklarını gözeteceğimize, insanların yaşamlarını kolaylaştırmak için her an çalışacağımıza söz veriyorum"