Belirli dönemlerde vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve sorunlarını dinleyen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, esnaf ziyaretini bu kez Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile gerçekleştirdi.

Trabzon Büyükşehir Başkanı Murat Zorluoğlu ve Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim,  Akçaabat ‘ta esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Ekim “ Esnafın talep ve sorunlarını Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu ile bizzat yerinde dinledik.  Çarşı bölgesinde devam eden sokak ve cephe sağlıklaştırma çalışmalarını da birlikte inceledik. Büyükşehir Belediye Başkanımız bu projemizde Akçaabat Belediyesine destek olunması noktasında ve Akçaabat’ta yapılacak olan katlı otopark projesinde ise sürecin daha hızla ilerlemesi konusunda ilgili ekibine talimatlarını verdi. Büyükşehir Belediye Başkanımızın ilçemize gelerek eksikleri tespit etmesi, vatandaşımızı ve esnafımızı dinlemesi bizim için çok önemli. Vermiş olduğu destek sözleri bizleri ziyadesiyle memnun etti. Murat Zorluoğlu Başkanımıza ilçemize yaptığı ve yapacak olduğu hizmetlerden ötürü ilçem ve şahsım adına şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

Esnaf ve vatandaşlar da Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ile istişarelerde bulunarak ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler.