TİSKİ’nin yaptığı altyapı çalışmaları ardından başlatılan asfaltlama ile mahalleye yaklaşık 10 bin ton asfalt serilecek. 

Görüşlerini aldığımız Derecikli vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi’nin asfaltlama çalışmalarından duydukları sevinci dile getirdiler. Vatandaşlar, “Allah razı olsun. 50 seneden beri çekiyoruz. Yolumuz asfaltlanıyor. Büyükşehir’in hizmetlerinden çok memnunuz. Yolumuzun asfaltlanması ile önemli bir sıkıtımızı giderilmiş oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Başkan Gümrükçüoğlu ‘söz verdiğimiz gibi’ sloganı ile hizmetlerini sürdürdüklerini ifade ederek, mayıs ayı itibari ile başlattıkları asfalt hamlesinin hava şartları müsaade ettiği müddetçe sürdüreceklerini ifade etti. Gümrükçüoğlu, 2015 yılı için belirledikleri 220 bin ton asfalt hedefini 300 bin tona çıkardıklarını ifade ederek, ilçe belediye başkanlarımızı, muhtarlarımız ile belirlediğimiz yerin asfalt serme işlemlerini bu sezon içerisinde yapacağız. Derecik mahallemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.