31 Mart 2019 Yerel Seçimleri öncesi AK Parti’den Trabzon Büyükşehir Belediye başkanı aday adaylığını açıklayan Mazhar Yıldırımhan, ilçe teşkilatlarını ziyaret ediyor.

Of, Çaykara ve Hayrat ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Yıldırımhan, ‘Paydaşımız halkımızdır’ diyerek, ''Çıktığımız bu hizmet yolculuğunda gücümüz teşkilatlarımız, hizmet paydaşımız halkımızdır. Belediyeciliğin temel esası halkla birlikte olmaktır. Herkesin aklı, görüşü, düşüncesi bizim için değerlidir. Halkımızla birlikte bir değerlendirmeyi ortaya koymak bizim için önemlidir’’ dedi.

Herkesi kucaklayan bir anlayış içerisinde olacaklarını söyleyen Yıldırımhan, ''Hem proje hem iş üreten hem de halkımızın her kesimini önemseyeyen, dikkate alan ve kucaklayan bir anlayışla yürüyeceğiz. Bütün ilçelerimiz, mahallelerimiz hakkaniyet anlayışı içerisinde hizmetlerden faydalanacaktır. Yeni bir sinerji, yeni bir hizmet heyecanı oluşturmak arzusundayız. Allaha şükür yapabilme kapasitemiz ve irademiz vardır. Samimiyetle bütün muktesebatımızı halkımızın hizmetine sunarız. Kimsenin endişesi olmasın’’ ifadelerini kullandı.

‘Trabzon hakettiği hizmetlere kavuşacaktır’diyen Yıldırımhan, ''Halkımızın gönlünde, vicdanında karşılık buluyor olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Milletimizin gözündeki ışık, yüzlerdeki umut en büyük güç kaynağımızdır. Vatandaşımızın gösterdiği teveccüh sorumluluğumuzu artırmaktadır’’ dedi.