61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoglu'nun kızı Dr. Nigar Büşra Gümrükçoğlu, Dr. Taha Hanoğlu ile istanbul Miniatürk'te nikah töreniyle dünya evine girdi.  Nikahta resmen protokol geçidi yaşandı. Genç çiftin nikah şahitliklerini, TBMM Başkanı İsmail Kahraman,  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bilim ve Sanayi Bakanı Faruk Özlü, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Ayşe Sula Köseoğlu, Salih Cora, Adana Milletvekili Nejdet Ünivar, Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahattin Aydın, Prof. Dr. Hayrettin Kara, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve Ali Murat Korkmaz yaptı. 
Nikaha 30'a yakın Milletvekili, Müsteşarlar, Genel Müdür ve Belediye Başkanı ile çok sayıda bürokrat ve davetli katıldı. Genç çiftin nikahını yine Trabzonlu olan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta kıydı. 
TBMM Başkanı Kahraman konuşmasında "Ezanlar eşliğinde nikahınız kıyılıyor, Allah mesut etsin. 
Biliyorsunuz Cumhurbaşkanımızın önerisi var en az üç çocuk bu bir fantazi değil elzemdir. Füsun bir ülkede hakim olması için ailelerin en az üç çocuk yapması gerekir Allah tekrar mesut bahtiyar etsin. Ben evlilik cüzdanı yerine veya damada değil 2sine vereceğim içinden bir ayrılık olmasın istiyorum" dedi.