Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun Sürmene ilçesine gerçekleştirdiği ziyarete, Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Azizoğlu, MHP İlçe Başkanı Hamit Küçükali ve ilgili daire başkanları eşlik etti.
 
DESTEK VERİYORUZ 
Sürmene bıçağının dünya çapında tanınması için destek verdiklerini dile getiren Başkan Zorluoğlu, “Bizler Trabzon’umuzun tanınmasına katkı sağlayan tüm ürünlerimize memnuniyetle destek vermekteyiz. Büyükşehir Belediyesi olarak şehir dışından gelen misafirlerimize Sürmene bıçağı, kazaziye, keşan gibi çeşitli ürünlerimizden hediye ediyoruz. Onlar her zaman Trabzon’u hatırlasın ve gittiklerinde bizim ürünlerimizin reklamını yapsınlar istiyoruz. Şehrimizin ve ilçelerimizin önemli ürünlerinin tanıtımı için el ele vererek çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

ESNAF VE VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR 
Başkan Zorluoğlu, temaslarını esnafı ziyaret ederek ve Sürmenelilerle bir araya gelerek noktaladı. Zorluoğlu’nun ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirten ilçe esnafı, “Sayın Başkanımız sağ olsun Sürmene bıçağının tanıtımına büyük katkı sağlıyor. Bu durum bizi hem mutlu ediyor hem de gururlandırıyor” şeklinde konuştular. Vatandaşlar ise, “Başkanımız seçildiğinden beri defalarca ilçemize geldi. Sorunları her zaman yerinde dinledi. Kendisine ve ekibine bu özverili çalışmalarından dolayı yürekten teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.