Kentin önemli arterlerinden Yavuz Selim Bulvarı (Tanjant Bulvarı) üzerinde bazı noktalarda bozulan satıhta ihtiyaç duyulan düzeltme çalışmaları, gece saatlerinde Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerince yapıldı.

Trafik akışının, yer yer kapatma, zaman zaman da kontrollü geçişlerle yönetildiği çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yanık ve Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Hüseyin Türker, işçilerle de bir araya gelerek kolaylık dileklerini iletti. 

Sahada görev ifa eden çalışanlardan bilgi alan Genel Sekreter Adanur, Tanjant Bulvarı’nın 7 ayrı noktasında çalışan ekiplerin çalışmalarını sabaha dek sürdürdüğünü bildirdi. 

Bayramdan sonra tekrar başlayacak çalışmaların sezon sonuna dek süreceğini belirten Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur, “Belediyemizin görev alanına giren tüm konularda olduğu gibi yol yapım-bakım-onarım çalışmalarımızı da titizlikle sürdüreceğiz. Trabzon’umuzun her ilçesine, her noktasına eşit hizmet götürme gayretindeyiz. Ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeksizin özverili şekilde çalışmalarına devam ediyor. Bizler de zaman zaman bu işlerin takibi için sahaya iniyoruz. Tanjant Bulvarı’mızın kalan kısmını da bayramdan sonra onaracak ve hemşehrilerimize daha konforlu ulaşım imkanı sunacağız” dedi.