61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meydan Parkında, devraldığı işletmenin fiyat tarifesini belirledi.  Buna göre Meydan Parkında, Belediyenin işlettiği işletmede çay 1 liraya satılacak. 
Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen fiyat tarifesi ile ilgili madde bugün Büyükşehir Belediyesinde görüşüldü. Başkan Gümrükçüoğlu, "Orada bir  işletmeyle biz devraldık. Ancak diğer işletmede çay 2 lirayken bizim öbür tarafta 1 lira uygulamamız haksız rekabet gibi gösteriyor. Adam ayda 40-50 bin TL kira veriyor" dedi. 
Bunun üzerine MHP'li Ali Sağır ise, "Vermesin efendim. Kira fazla diye çayın fazla olması gerekmez" diye itiraz etti. 
Başkan Gümrükçüoğlu ise, "Bizim 1 lira uygulamamız ona karşı haksız rekabeti uyguluyora tartışma oluyor. Komisyon takdir etmiş 1 lira ile devam edelim Yıl sonunda düşünelim" dedi. 
Sağır ise, "Komisyona teşekkür ediyorum. Ama hiç bir yerde çayın bu seviyede olduğu nokta yok. Nescafe 2 lira iken kahvenin 5 lira olması mukayesiz bir şey" dedi. 
Bunun üzerine Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Muhammet Sait Gürsüy ise, arada ki farkı, "Biz fiyatı orada düşündük. Bir kahvenin hazırlanmasının zamanı var.  Eleman konusunda sıkıntı var. Şuan da iş kurdan eleman çılışıyor" diyerek açıkladı. 
Sağır ise, "Bırakın bu işi. İş kurdan yeterli eleman vardır. Eğer oradan elemen sıkıntısı varsa bu şekilde giderilebilir. Çayın hazırlanması noktasında elemen sıkıntısı şık durmuyor. Biraz önce gelirken aşağıdan yukarı gördüm. İş kur elemanları uyuyordu Alın oradan gönderin oraya... " dedi. 
Gümrükçoğlu ise, "Biz demek ki önce ne yapacağız. Buyur kardeşim çalış diyeceğiz. çalışmıyorsa ne yapalım diyeceğiz" diye konuştu. 
 Konuşların ardından mecliste tartışmalar yine devam etti. Salep, Nescafe, Türk Kahvesi gibi gibi içekelerin fiyatlarında oynama yapıldı. 
Fiyat tarifesi mecliste oylanarak oy birliği ile kabul edildi.