61 SAAT HABER SERVİSİ-Trabzon'un Beşikdüzü İlçesinde Ambarlı Mahallesinde Adalet Bakanlığı tarafından inşa ettirilen, dünya standartları üzerinde olduğu ve her türlü sosyal alanı içinde barındıracağı belirtilen ve 40 Bin 690 metrekare arazi üzerine inşaa edilen Trabzon Beşikdüzü Ceza İnfaz Kurumu için 2018 yatırım programında bütçe ayrıldı.

43 MİLYON HARCANDI!

Beşikdüzü Belediyesi’nin 2018 Yılının Mart ayında bitireleceği belirtilen Ceza İnfaz Kurumu için 2018 yılında 2 Milyon TL bütçe ayrıldı. Resmi gazetede yayınlanan yatırım programına göre Ceza İnfaz Kurumu için 2017 yılının sonuna kadar 43 Milyon TL harcanırken projenin toplam maliyetinin ise 45 Milyon TL olduğu belirtildi.  

SORUNLAR ÇÖZELECEK

Geçtiğimiz aylarda halen faal durumda bulunan Bahçecik Ceza İnfaz Kurumu’nda kapasitesinin üzerinde hükümlü ve tutuklunun bulunmasından dolayı sıcak su ve kalorifer sorunu ortaya çıkmıştı. Beşikdüzü Cezaevinin yapılmasının ardından bu hükümlü ve tutukluların yeni yapılan cezaevine nakli yapılacağı ve sorunların çözüleceği belirtildi