Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Trabzon’un yeni Emniyet Müdürü Metin Alper’i makamında ziyaret eden MÜSİAD Trabzon Şubesi Başkanı Ali Kaan, ‘Her yönüyle Türkiye’nin sayılı şehirlerinden bir tanesi olan Trabzonumuza sizin gibi tecrübeli bir ismin görevlendirilmesi bizleri de oldukça memnun etti.
Yeni görevinizin hayırlı olmasını temenni eder başarılar dileriz. Trabzon her anlamda ülkemizin önde gelen şehirlerinden bir tanesi, bölgede abi konumunda yer alan Trabzon’umuzda son dönemlerde oldukça azalan asayiş olayları sizlerinde önemli tecrübeleriyle eminiz en alt seviyelere düşecektir. 


Trafik konusunda belirli kronikleşmiş sıkıntılar olduğu hepimizin bildiği bu konu, zorlu bir coğrafyada olmamız, alternatif güzergah çalışmalarını da zora soktuğu için, artan araç yoğunluğuna cevap verilemeyen noktalar olduğu gözlemleniyor. 
Yerel yönetimlerimiz ve Karayolları teşkilatı bu manada önemli çalışmalar yapıyor. Emniyet görevlilerimizin de sıkı takibiyle bu sorunun en aza indirileceğinden asla şüphemiz yoktur. Bu manada MÜSİAD olarak her zaman emniyet teşkilatımızın yanında olduğumuzu belirtiriz’ ifadelerini kullandı. 


TRABZON ÇOK GÜVENLİ BİR ŞEHİR 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek MÜSİAD heyetine teşekkür eden Emniyet Müdürü Metin Alper daha önce görev yaptığı Adıyaman ilinde de MÜSİAD ile çok güzel diyaloglar geliştirdiklerini, gerek ana kademe gerek genç MÜSİAD ile her zaman işbirliği içinde olduklarını belirterek aynı çalışma ortamını ve işbirliğini Trabzon’da da devam ettirme gayreti içinde olacağını kaydetti. En kısa sürede MÜSİAD ailesine iadeyi ziyarette bulunacağını ifade eden Metin Alper ‘Türkiye’de en güvenli şehirler sıralamasında Trabzon ilk 5 sırada olan bir şehrimiz. 
Ben de Trabzon gibi çok önemli bir şehirde görevlendirilmekten büyük memnuniyet duydum. Sizler gibi şehre yön veren STK’ların tespitleri, fikirleri bizler için çok önemli. Sizlerle istişare halinde hizmet alanımızdaki sorunları kısa sürede çözüme kavuşturmayı hedefliyoruz. Ziyaretinizle bizleri onurlandırdığınız için siz değerli MÜSİAD üyelerine ve başkanımız Ali Kaan’a tekrar teşekkür ederim’ dedi.