61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon’un Maçka İlçesi Alaçam Mahallesinde dün yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde 3 muhtar adayı arasında ki yarış kıyasıya geçti.  Lokman Akyüz, Halit Zeyyat Çolak ve Ahmet Çavdar’ın muhtarlık için adaylığını koyduğu mahallede yapılan seçimlerde yeni muhtar 1 oy farkla seçildi. 

61saat'in haberine göre: Seçimlerde Ahmet Çavdar 40 oy, Halit Zeyyat Çolak 58 oy alırken, Lokman Akyüz 59 oy alınca Alaçam Mahallesinin yeni muhtarı oldu. 

Taksicilik yapan 35 yaşındaki yeni muhtar Akyüz, seçimin dostluk havasında geçtiğini belirtirken “1 oy farkla kazandık ama duygusunu anlatamam. Mutluyuz, diğer adaylarımızda hep bizim komşumuz, akrabamız. Çok da mütevaziler. Sorunsuz bir seçim yaşadık. İtirazda olmadı seçimi güzel bir havada geçirdik. Kaybeden ağabeylerimizde tebrik etti bizi” dedi. 

Akyüz,  “ Bende olsam bende üzülecektim. Aynı durumu bende yaşayacaktım. Bugün oturduk sohbet ettik. Gittik sarıldık birbirimize” diye konuştu. 

Muhtarlığı boyunca hayırlı işler yapmayı hedeflediğini kaydeden Akyüz,  “İnsan her şeyi öğrenir. Ama inşallah devlete hayırlı işler yapmayı öğreniriz. Devleti temsil ederiz, hayırlı işler yaparız. Benim için en önemlisi hayırlı olması” diyerek sözlerini bitirdi.