Kaza, Sürmene ilçesi Çarşı Mahallesi'nde öğle saatlerinde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, Trabzon’dan Rize istikametine gitmekte olan Hayrettin Selim (42) yönetimindeki 08 EB 466 plakalı otomobil aynı istikamette gitmekte olan 06 DOS 49 plakalı akaryakıt yüklü tankere arkadan çarptı. Kazada sürücü Hayrettin Selim ve aynı araçta bulunan amcasının oğlu Erdoğan Selim (34) olay yerinde hayatını kaybetti.
 
ARANMASI ÇIKTI
Sürmene İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı incelemede, kazada yaşamını kaybeden sürücü Hayrettin Selim'in farklı kimlik kullandığı ve aranması olduğu öğrenildi. Ali Şimşir ismini kullandığı bilgisine ulaşılan Hayrettin Selim'in, Hırsızlık ve dolandırıcılık suçlarından kaydı olduğu ve cezaevinde yattığı, sabıkasının bulunduğu ve aranması olduğu bilgilerine ulaşıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ARTVİN'DE TOPRAĞA VERİLDİLER

Kazada 08 EB 466 plakalı araçta hayatını kaybeden sürücü Erdoğan Selim ile Hayrettin Selim'in cenazeleri memleketleri Artvin'e getirildi.
Erdoğan Selim ve Hayrettin Semi'in cenazeleri Artvin'in Borçka ilçesi Güreşen köyü Merkez Camii'nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedildi (Taka Fatih Yılmaz)