61SAAT HABER SERVİSİ - TRABZON’da dün akşam konser dönüşü yaşanan kazada 3 genç hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.  

Ortahisar İlçesi Çömlekçi Mahallesinde gece 23:45 sıralarında sıralarında Mert Aslan yönetiminde ki 61 Aj 511 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyitini kaybetmesi sonrasında köprüsü ayağına çarparak durabildi.


Hurdaya dönen araçta sıkışan Mert Aslan kaza yerinde, lisanslı boks sporcusu Mert Tosun’da gece kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 


Kazada yaralanan Berkay Gayretli ve Ufuk Birinci KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinde, Oğuzhan Kaba ve Hazar Birsen ise Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. 


Dün gece meydana gelen kazadan bugün de ne yazık ki acı haber geldi. 
KTÜ Tıp Fakültesinde tedavi gören kazazedelerden lise öğrencisi Berkay Gayretli ise bu sabah doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 


Kazanın ardından yeni detaylar bugün ortaya çıkmaya başladı. Kazanın meydana geldiği araç,. bugün sabah yeniden görüntülenirken özellikle hız ibresi dikkat çekti. 3 gence mezar olan ve hurdaya dönen aracın hız ibresinin 120 ile 130 arasında takılı kaldığı görüldü.