Günebakış'ın haberine göre : 3. ASLİYE Ceza Mahkemesinde yargılanan Serhat Ö. olay tarihinde çocuğu dünyaya geldiği için sevinçli olduğunu, arkadaşları ile kutlama yaptıklarını, fazla alkol aldığını belirterek pişman olduğunu söyledi. 3. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi  İzzet Kabal, alkollü sürücüyü önce bir yıl hapse mahkum etti. Hakim Kabal, sanığın duruşmadaki iyi halini ve samimi itiraflarını göz önünde bulundurarak, cezasını 10 aya indirdi.

TRABZON’DA alkollü araç kullanırken uygulama yapan polise ekiplerine yakalanan Serhat Ö.(43) yargılandığı mahkeme tarafından trafik güvenliğini tehlikeye soktuğu gerekçesiyle 10 ay hapis cezasına çarptırıldı. 3.39 promil alkollü olduğu belirlenen sürücünün hapis cezasından koşullu salı verilinceye kadar seçme ve seçilme hakkından men edilmesine karar veren 3. Asliye Ceza Hâkimi İzzet Kabal, sürücünün aldığı alkol miktarı ve bir daha suç işlemeyeceği kanaatinin oluşmadığını gerekçesiyle cezasını da ertelemedi.

YOL KESEN POLİSE YAKALANDI
Trabzon'un Ortahisar ilçesi devlet sahil yolunda 14 Ekim 2015 tarihinde gece saat 03.30 sıralarında uygulama yapan polisin durdurduğu 06 BF 9636 plakalı aracın sürücüsü olan Serhat Ö., alkol kontrolünden geçirildi. 3.39 promil alkollü çıkan Serhat Ö. hakkında trafik güvenliğini tehlikeye soktuğu gerekçesiyle soruşturma başlatıldı. Cumhuriyet Savcısı Eşref Aktaş, Serhat Ö. hakkında hazırladığı iddianameyi 3. Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderdi. İki yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Serhat Ö. olay tarihinde çocuğu dünyaya geldiği için sevinçli olduğunu, arkadaşları ile kutlama yaptıklarını belirterek, pişman olduğunu söyledi.

10 AY HAPSE MAHKÛM OLDU
 
Trabzon 3. Asliye Ceza Mahkemesi Başkanı Hakim İzzet Kabal, sürücü Serhat Ö.'yü trafik güvenliğini tehlikeye soktuğu gerekçesiyle 1 yıl hapse mahkum etti. Hakim Kabal, sanığın duruşmadaki iyi halini göz önünde bulundurarak cezasını 10 aya indirdi. Sürücünün tutuklu kaldığı süre içerisinde seçme ve seçilme hakkında men edilmesine karar veren Hakim Kabal, sanığın çeşitli suçlardan mahkûm olduğunu, cezalara rağmen ıslah olmadığını, suç işlemeye devam ettiği anlaşıldığından tekrar suç işlemeyeceği kanaati oluşmadığından cezanın yaptırımlara çevrilmesine yer olmadığına karar verdi.