Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı Ak Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Olağan Genel Kurulu’nun yapılacağı Hayri Gür Spor salonunda hazırlıklar son sürat devam ediyor. 
AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’nin talimatları, il başkan yardımcısı Halil İbrahim Demirtaş’ın organizasyonuyla devam eden hazırlıkların salon içi süsleme kısmında, Hayri Gür’ün tavanına gerilen 500 metrekarelik dev bayrak, salonda muhteşem bir atmosfer yarattı. 

Kongreye katılacak tüm teşkilat mensuplarının altında toplanacağı Türk Bayrağının özel  iskele sistemi ile gerdirildiğini belirten İl Başkan Yardımcısı Demirtaş ‘Sayın Cumhurbaşkanımız dediği gibi, bu vatan Tek Bayrak altında ilelebet yaşayacaktır. Trabzon İl Kongresinde de tüm teşkilat mensuplarımızı tek bayrak altında toplayarak Türkiye’mizin vazgeçilmezleri olan Tek Bayrak, Tek Devlet, Tek Millet, Tek Dil olgusunu bir kez daha bu salondan yineleyeceğiz’ ifadelerini kullandı. 
AK Parti Trabzon İl Başkanlığı 6. Olağan Genel Kurulu yarın saat 15.00’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ında katılımlarıyla Hayri Gür Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.